Mynoushka Huijink

Referentie Winkelman Organisatie Advies

Tot heden heb ik 15 jaar genoten van het moederschap en het daarbij horende zorgen voor man en kinderen. Na al die jaren thuis begon het te kriebelen. Een baan of een studie en in welke richting zou dit moeten zijn?

Kalinka bood mij haar professionele hulp aan. Een TMA test werd ingezet als hulpmiddel en leidraad voor onze gesprekken. Deze gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren.

Kalinka is gedreven en ambitieus. Ze is betrokken en verdiept zich in jou als persoon. Tevens beschikt ze over een niet te stuiten enthousiasme, dat gelijk aan stekelig werkt. Zeer toegankelijk en duidelijk in haar communicatie zijn eigenschappen die ze in ruime mate beschikt. Haar bijdrage in het gehele proces is prettig, sturend en adviserend op de juiste momenten.

Het resultaat voor nu is naar volle tevredenheid. Meer zelfkennis en het verkennen van mijn grenzen en mogelijkheden gaf mij de rust om een weloverwogen keus te kunnen maken voor dit moment. Mijn zoektocht is nog niet voorbij, maar heeft me hernieuwde inzichten gegeven waar ik nu mee verder kan.

Ik kan Winkelman Organisatie Advies van harte aanbevelen!