Chantal Schey

Referentie Winkelman Organisatie Advies

In het kader van de selectie procedure voor een nieuwe baan heb ik bij Kalinka Winkelman een TMA Talentenanalyse afgenomen.

De insteek was of mijn persoonlijkheid en kennis en kunde aansloten bij het functie profiel welke de werkgever voor ogen had. Voor beide partijen was het van belang dat de juiste match over en weer gevonden zou worden.

Ik heb dit hele proces als zeer positief ervaren. Kalinka is accuraat, snel in opvolging van afspraken en weet heel vlot tot de kern van de zaak te komen. Ze kan mensen goed inschatten en beschikt dus over veel mensenkennis. Ze benoemt zowel de positieve punten als de eventuele “pijn” punten en maakt dit bespreekbaar. In een open en ongedwongen sfeer stelt ze de juiste vragen om erachter te komen welke persoonlijkheid iemand heeft, ze vraagt door (erg belangrijk om achter de drijfveren van personen te komen) en zoekt naar oplossingen die voor beide partijen van belang zijn. Ze adviseert beide partijen over eventueel te nemen vervolgstappen.

De sterke kracht van Kalinka is dat ze heel benaderbaar is, je voelt je vertrouwd bij haar en je kan open met haar van gedachten wisselen. Er is geen goed of fout in deze maar het gaat om je persoonlijkheid en hoe je deze in een werkomgeving kan inzetten om optimaal jouw persoonlijke eigenschappen tot zijn recht te laten komen. Ze doorziet dit opvallend snel, hieruit blijkt dat ze veel ervaring heeft. Daarnaast is ze enthousiast, straalt dit ook uit en is ze nieuwsgierig in de mens die aan tafel zit.

Voor mij persoonlijk was de TMA Talentenanalyse en de gesprekken die ik met Kalinka gevoerd heb zeer nuttig en een bevestiging om de juiste keuze te maken naar een nieuwe werkomgeving. Ik kan Kalinka dus ook zeker aanraden bij zowel bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers als personen zelf die op zoek zijn naar een nieuwe baan en willen weten wat bij hun persoonlijkheid past. Zowel voor bedrijven als medewerkers is het soms een zoektocht naar de juiste persoon en baan en Kalinka is de HR professional om te analyseren en te adviseren of de juiste match er is en of beide partijen elkaar kunnen versterken.